مبارک باد
میلاد امام موسی کاظم علیه السلام بر همه آزادگان و دوستداران اهل بیت (ع) مبارک
همچنین در شب یلدا همگی شاد باشید و نیز ایضاً همچنین در تمام شبها... با هم البته و در همه حالات شبها!... ما را هم به یاد آورید!
جشنواره خوشنویسی رایحه غدیر در ارومیه برگزار شد |
نوشته شده توسط مدیر |
یکشنبه 26 آذر 1391 ساعت 20:14 |
به گزارش دنیزنیوز نخستین جشنواره خوشنویسی «رایحه غدیر» به صورت نماشگاهی از آثار خوشنویسی هنرمندان استان آذربایجان غربی از سوی سازمان بسیج هنرمندان استان در مجتمع فرهنگی هنری ارومیه برگزار شد. مجتبی حاجی زاده رئیس سازمان بسیج هنرمندان آذربایجان غربی در آئین اختتامیه این جشنواره، طی سخنانی هنر خوشنویسی را هنری متعالی دانست که در خدمت به ترویج ارزشهای اسلامی و تعلیم و تبلیغ قرآن کریم و گسترش معارف دینی در طول تاریخ بسیار مؤثر و پیشگام بوده است.
جمال عباس زاده از خوشنویسان بنام ارومیه و مسئول انجمن خوشنویسی بسیج هنرمندان استان آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: جشنواره رایحه غدیر بر اساس چهار موضوع اصلی: قرآن، ولایت و امامت، عرفان و حکمت اسلامی و انقلاب اسلامی برپا گردیده است. وی تصریح کرد:181 اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده بود که 60 اثر در رشته های خوشنویسی نستعلیق، شکسته نستعلیق و ثلث انتخاب شدند. گفتنی است در آئین اختتامیه رایحه غدیر از هنرمندان منتخب و برتر جشنواره تقدیر به عمل آمد و از مقام شامخ هنری خوشنویس فقید استان شادروان اباصلت صادقی با حضور خانواده وی تجلیل شد. بر پایه همین گزارش، آثار شرکت داده شده در این جشنواره از 21 الی 28 آذر ماه سال جاری در مجتمع فرهنگی هنی ارومیه در معرض بازدید عموم قرار داشت. |
به گزارش دنیزنیوز نخستین جشنواره خوشنویسی «رایحه غدیر» به صورت نماشگاهی از آثار خوشنویسی هنرمندان استان آذربایجان غربی از سوی سازمان بسیج هنرمندان استان در مجتمع فرهنگی هنری ارومیه برگزار شد. مجتبی حاجی زاده رئیس سازمان بسیج هنرمندان آذربایجان غربی در آئین اختتامیه این جشنواره، طی سخنانی هنر خوشنویسی را هنری متعالی دانست که در خدمت به ترویج ارزشهای اسلامی و تعلیم و تبلیغ قرآن کریم و گسترش معارف دینی در طول تاریخ بسیار مؤثر و پیشگام بوده است.
جمال عباس زاده از خوشنویسان بنام ارومیه و مسئول انجمن خوشنویسی بسیج هنرمندان استان آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: جشنواره رایحه غدیر بر اساس چهار موضوع اصلی: قرآن، ولایت و امامت، عرفان و حکمت اسلامی و انقلاب اسلامی برپا گردیده است.
وی تصریح کرد:181 اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده بود که 60 اثر در رشته های خوشنویسی نستعلیق، شکسته نستعلیق و ثلث انتخاب شدند.
گفتنی است در آئین اختتامیه رایحه غدیر از هنرمندان منتخب و برتر جشنواره تقدیر به عمل آمد و از مقام شامخ هنری خوشنویس فقید استان شادروان اباصلت صادقی با حضور خانواده وی تجلیل شد.
بر پایه همین گزارش، آثار شرکت داده شده در این جشنواره از 21 الی 28 آذر ماه سال جاری در مجتمع فرهنگی هنی ارومیه در معرض بازدید عموم قرار داشت.
منبع: سایت دنیزنیوز ( www.Daniznews.ir)
گای کئچدی
اکبر حمیدی علیار
گلدی دئپرم، گونوموز گونبه-گون آخ-وای کئچدی
چئورهمیزدن دلیسوو هوی کئچدی، های کئچدی
بیرینین آرزیسی قویلاندی قارا تورپاقدا
بیرینینسه امهیی اولدو بوتون زای کئچدی
بیری چیرپیندی، دؤیوندو آناوای سؤیلرکن
بیری اؤز کؤرپهسینه اوخشادی لایلای کئچدی
بیری چیخدی دئدی هئچ قورخمایین، ایشلر دوزهلر
اوبیری سؤیلهدی خوش گونلرینیز دای کئچدی..
بیری یئردن گلیبن باخدی دا جان یاندیردی
بیری گؤیدن بیز اوچون ائیلهدی بایبای کئچدی
جوربه-جور نیّتایله تاپدالانان یوللاردان
هم دلی، همده عاغیللی، همی ده خای کئچدی
اؤلکهنین هر طرفیندن گلهلی یاردیملار
بئشینه چاتماسا دا دؤردونه پای-پای کئچدی
موشگولو چؤزمک اوچون، کللهلرین یوردوندا
بوللو-بوللو جلسه اولدو، قورولتای کئچدی
دئدیلر بیر آیا ائولر تیکیلیر، غم چکمین
ائو تیکیلمیبسه نه وار کی، هله دؤرد آی کئچدی!
هله قیش، شاختا، بوران، سرت شپهلر کئچمهسه ده
تیتره تیر-تیر چادیر ایچره بئله وارسای*، کئچدی!
بوردان «علیار» کئچر اولسان گؤزونو یوم سن ده
قوی دئسینلر نه قشهح(قشنگ) گای گلدی گای کئچدی!..
24/9/91
* وارسای : فرض ائله
منبع: وبلاگ اکبر حمیدی علیار
کربلاده
ولی قاراخان - نخجوان
کؤنول باغچام خزان اولدو
حسّیم، دویغوم تمام سولدو
چشمیم فرات قانلا دولدو
کربلاده، کربلاده.
زینب سالیب باشا قارا
اورک قولدو آه و زارا
کسیک بدن، باش آوارا
کربلاده، کربلاده.
توز بورویوب چؤل، یول لاری
تیلیت قاندی آت یال لاری
عباسیمین یوخ قول لاری
کربلاده، کربلاده.
فیرتینادیر غمین، آغین
رباب، قالدی بوش قوجاغین
بوغازیندا اوخ قونداغین
کربلاده، کربلاده.
ظالیم فلک دئیل ناشی
جیدادادیر حسین باشی
باسدیراجاق کیملر نعشی
کربلاده، کربلاده؟
حالا چرا؟ (سرمقاله دو هفته نامه دنیز، شماره 26، مورخ 20.9/91 )
همایش رسمی دریاچه ارومیه با حضور مهمانانی از خارج و داخل بالاخره پس از کش و قوسهای چندین ساله در شهر ارومیه برگزار شد (18 الی 20 آذر 91) اما حالا که گزارشها از میزان خشک شدن این دریاچه وحشتناک است و سالهاست که فریاد وا دریاچه با اهداف مختلف از همه جا بلند شده، معلوم نیست این همایش چه محلی از اعراب دارد و یا چه نفعی به حال دریاچه داشته باشد. به گفته استاندار محترم در مراسم افتتاحیه همایش، کار گروه دریاچه ارومیه از سال 88 در هیئت دولت تشکیل شده و ریاست آن به معاون اول رئیس جمهور و دبیری اش به رئیس سازمان محیط زیست سپرده شده بود. خب، پس همایش دریاچه، چالش ها و راهکارهای آن چرا اینقدر دیر برگزار می شود؟ و حالا که آفتاب دولت دهم به لب بام رسیده، چنین اقدامی صورت می پذیرد، اگر مثلاً پارسال چنین اتفاقی می افتاد، بهتر نبود؟ ظاهراً در آیین افتتاحیه کسی به این سؤال پاسخ نداد. در سال 90 و در مقابل برخی اعتراضات نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه، مسئولان این دست و آن دست کردند و نمایندگان مجلس هم فرصت را مغتنم شمرده، خواستند با فریب مردم از آن آب گل آلود برای خود ماهی بگیرند، شعرا شعرها سرودند، پژوهشگران مقالات خنثی نوشتند، سرمقاله بافان مقولاتی به نرخ روز نگاشتند و همه یک صدا به مسئولان تاختند و متهم کردند که چرا در امر احیای دریاچه کوتاهی می کنند؟ و ... در این میان البته نه کاری اساسی برای احیای دریاچه صورت گرفت و نه حتی گزارشی برای مردم ارائه گردید که چه اقداماتی انجام می گیرد. حتی در برخی مطبوعات و محافل این مسأله مطرح شد که چرا به سمنان که از روز ازل کویر بود، آب کشی و آب رسانی انجام یافت، اما تدبیری به حال دریاچه ارومیه که دارد خشک می شود، نمی اندیشند؟ ... با تمام این قضایا دریاچه ارومیه مظلومانه خشک می شد و هر روز لشکر خشکی بی رحمانه به تن آن می تاخت و هر لحظه نمک کویر در سواحل دریاچه دامن می گسترد و دریاچه را عقب می راند و دایره اش را کوچک تر و کوچک تر می کرد و فاجعه دریاچه رفته رفته بدتر می شد و ... آیا این همایش دیرهنگام و خوانش مقالات علمی و ارائه راهکارهای آکادمیک، این مرده نیمه جان را نجات خواهد داد؟ یا هدف از همایش آن است که مسئولان محترم بگویند: دولت در راستای احیای دریاچه بی خیال نبوده، فلان اقدامات را انجام داده است؟ ... و چنین هم گفتند. اما ظاهراً خیلی دیر شده است.
انسان بی اختیار یاد این شعر معروف مرحوم شهریار می افتد:
آمدی جانم بقربانت، ولی حالا چرا؟
بی وفا، حالا که من افتاده ام از پا، چرا؟
بقیه شعر البته صدق نمی کند، چرا که به نظر می رسد این همایش نوشدارو نیست که بعد از مرگ سهراب دریاچه آمده باشد! بلکه بیشتر برای خالی نبودن عریضه است.
دیگر عرضی نیست جز اینکه از زبان شاعر دوره مشروطه که می گفت:»کار ایران با خداست» بگویم کار دریاچه با خداست!
مدیر مسئول